[layerslider id="8"]
POVODOM JUBILEJA
Ove godine, na dan 21.maja proslavljamo 25 godina VISANA.
Dve i po decenije postojanja uvodi VISAN u zlatnu životnu jesen i daje snagu za nastavak uspešnog poslovanja.
Uostalom, čak i najmanje sumiranje dosadašnjeg rada ima veliki značaj, jer će bar tako, ostati posle nas nekakvo svedočanstvo o razvojnom putu VISANA.
Taj put nije bio lak, ali potvrđuje da je moguće razviti poslove ako postoji vera da se može više i da se može bolje. To nam daje snagu i za sadašnjost i za budućnost. Ona je energija na razvojnom putu od prvih početaka daleke 1990.g., kada smo u našoj porodičnoj kući prihvatili preduzetništvo kao životnu sudbinu pa sve do danas, kada je posle četvrt veka potvrđena ispravnost vizije, koja je dovela VISAN do liderstva u oblasti primarne zdravstvene zaštite u Srbiji.
I zato treba danas, kada slavimo jubilej da se zahvalimo svima onima koji su zajedno sa vlasnicima bili akteri uspešnog poslovanja.
Posebno onima koji su nosili poslovni teret u toku zadnjeg desetogodišnjeg perioda kada je društvena i ekonomska kriza u Srbiji zahtevala izuzetne sposobnosti lični i kolektivni napor. Uspeti u tom periodu, uprkos svim teškoćama znači verovati u uspešnu budućnost, odnosno u novih četvrt veka VISANA.
Značajni jubileji, kao što je ovaj imaju svoju bliskost i svoju dušu i nije zato čudno, da smo uzbuđeni i zagledani u daljinu kada će nove generacije vlasnika VISANA osećati ponos i sreću, što smo im poslovnu štafetu predali sa sjajem u očima i novom verom u buducnost koja dolazi …
25.maj 2015.god.
PREDRAG ĆURČIĆ, osnivač i vlasnik
Call Now Button