USPEŠNO ZAVRŠENA AKCIJA SUZBIJANJA ODRASLIH FORMI KOMARACA NA TERITORIJI OPŠTINE KLADOVO

Dana 19.07.2014. godine stručni tim Zavoda za DDD „Visan“, izvršio je suzbijanje odraslih formi komaraca aviotretmanom na teritoriji Opštine Kladovo, na površini od 1200 ha.

Avion je izvršio suzbijanje odraslih formi komaraca na sledećim lokalitetima: Kladovo, Tekija, Novi Sip, Davidovac, Kladušnica, Kostol (sa Ritom), Mala Vrbica (sa Ritom), Velika Vrbica, Rtkovo, Korbovo, Vajuga, Milutinovac, Velesnica, Ljubičevo, Grabovica, Reka, Brza Palanka, Kupuzište, Velika Kamenica, Podvrška i Manastirica.

U vreme sprovođenja aviotretmana operativci Zavoda za DDD „Visan“ izvršili su i suzbijanje odlaslih formi komaraca sa zemlje, na teritoriji Opštine Kladovo, na površini od 370 ha.

Televizija Kladovo na svom internert portalu svojim sugrađanima prenosi sledeće “LAKŠE SE DIŠE BEZ KOMARACA

slika-kladovo
“Na području opštine Kladovo zaposleni u Zavodu za dezinfekciju i dritizaciju Visan iz Beograda sproveli su postupak zaprašivanja odraslih formi komaraca . Tretman je obavljen aviotretiranjem na 1200 hektara,dok se sa uređajima sa zemlje u gradu dejstvovalo na 370 hektara u nekoliko zona , kod gradskih jezera , u području Rita , u prioblju Dunavskog keja i na zelenim površinama.“ – www.tvkladovo.com


Call Now Button